Olen Abmin, ja haluan bloggailla!

Motivaatio kohdillaan

Motivaatio kohdillaan

Tiedättekö, kun välillä tulee niitä päiviä, jolloin ei vain millään huvittaisi lähteä treenaamaan? No, tänään mulla oli sellainen päivä. Mä olin jo aikaisemmin suunnitellut, että menen tänään illalla joko salille tai lenkille. No sitten kun sen aika koitti että olisi pitänyt lähteä, niin yritin keksiä kaiken maailman tekosyitä, miksi mun ei tarvitsisi lähteä. Totuushan oli se, että mua ei vaan huvittanut. Ei mulla oikeesti ollut mitään estettä olla lähtemättä, mä olin vaan väsynyt ja tuntui ettei energiaa ollut tarpeeksi lähteä treenaamaan.

Eipä siinä kauaa kuitenkaan mennyt, kun muistin taas miten hyvä fiilis treenin jälkeen tulee. Ihan sama millä fiiliksellä lähtee treenaamaan, niin treenin jälkeen on aina mahtava olo. Joten ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja lenkille. Ja heti alusta lähtien juoksu kulki kuin unelma. Hyvä musa korvilla, hyvä fiilis ja musta tuntu että mä olisin jaksanut juosta vaikka kuinka pitkään. Ja se fiilis kun pääsin kotiin, no, ei varmaan tule yllätyksenä, oli ihan mahtava. Taas pieni muistutus itselle, että on ihan turha yrittää keksiä tekosyitä olla treenaamatta jos väsyttää, sillä hyvän treenin jälkeen olo on varmasti paljon virkeämpi.

Tsemppiä treeneihin!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *