Olen Abmin, ja haluan bloggailla!

Kukaan hankkinut silmälasit netistä?

Kukaan hankkinut silmälasit netistä?

Tässä olen jo hetken aikaa pohtinut sitä, uskaltaisiko sitä oikeasti tilata silmälasit netistä? Idea tälle alkoi kun jostakin jonkun linkin kautta päädyin sellaiselle sivustolle kuin lasitnetistä.fi, jossa just oli juttua siitä, miten silmälaseja kannattaa hankkia netistä.

Vaikka olen paljon ostanut netistä kaikkea, ja nykyäänkin tuntuu että enemmän ja enemmän tulee vaan netin kautta kaikkea osteltua, niin silmälasit ovat vielä sellaiset tuotteet mitä en ole koskaan uskaltanut. Olen aina kokenut että ne olisi sellaiset tuotteet, joita on pakko sovittaa ennen kuin ne voi ostaa. Mutta toisaalta ajattelinhan mää näin silloin aikoinaan myös vaatteista, ja nykyään kuitenkin tilaan ehkä jonku 80 % vaatteista netin kautta.

Netistä vai ei?

Silmälaseissa on mun mielestä se ongelma, että niissä on niin monia mittoja, joita on aika vaikea ymmärtää tälleen kun en ole mikään optikko tai sellanen. Siis kaiken maailman mittoja, jotka voi väärin ollessaan tehdä laseista ihan käyttökelvottomat. Ongelma ei sinällään ole kauhean vakava niin kuin rahallisesti, koska saahan huonosti istuvat lasit palauttaa ilman kuluja tai ongelmia. Mutta onhan se nyt aika rankkaa ja tylsää palautella ostoksia, kun joutuu sitten venaamaan uusia kahtakin kauemmin. Sen takia haluais todellaki että noi silmälasit mitä tilaisi olisi heti ne oikeat.

No tässä voi sitten pohtia, miksi ne lasit pitäisi sieltä netistä sitten hankkia, kun se kerran on niin vaikeeta. No tässä niitä syitä jotka mulle on tärkeitä.

  1. Saisi hieman erilaiset lasit kuin mitä kaikilla muilla on. Oon ehkä vähän tällänen hipsteri, sen voin myöntää että en oikein pidä siitä jos kaikilla ihmisillä on samanlaiset jutut jo päässä. Sen takia pitäisi kyllä siitä, että saisi silmälasitkin joita ei tulisi koko ajan vastaan kadulla ja duunissa.
  2. Säästäisi rahaa. Obvious, mutta yleisin syy varmasti miksi tavaraa ostetaan netistä on just sen takia että siellä hinnat on lähes aina halvemmat. Ja sama pätee myös silmälasien kanssa.
  3. Ei huvittaisi mennä optikolle. Täältä mun himasta on jonkin verran matkaa tonne lähimpään oikeasti hyvää optikkoliikkeeseen, ja täytyy kyllä myöntää että mua ei houkuta oikein yhtään lähteä sinne kulkemaan. Mielummin vaan tilaisin netistä ja hakisin tosta postista johon voi kävellä 2 minuutissa.

Tavallaan mulla onkin siis hyviä syitä hankkia silmälasit netistä tai sitten jättää se tekemättä. Noi ohjeet sai kyllä ton vaikuttamaan aika simppeliltä hommalta, mutta oon kuitenkin vähän skeptinen aina sivustoihin jotka yrittää myydä jotakin.

Sen takia toivon että jos jollain olisi tästä kokemusta, niin voitteko antaa vinkkejä tai ohjeita kommenttien kautta. Oon oikeesti ihan kahden vaiheilla tän suhteen. Tahdon tilata mutta hieman jännittää kyllä miten siinä kävisi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *