Olen Abmin, ja haluan bloggailla!

Koiran turvavyö vai häkki autoon?

Koiran turvavyö vai häkki autoon?

Semmoinen hankinta on meikällä edessä, että pitäisi hankkia joku laite tuohon autoon jonka avulla saisi kuljetuttua koiraa helpommin kun käydään jouluna viettämässä parit päivät tuolla hieman kauempana vanhempien luona pohjoisessa. Nykyään on vielä tosi vähän menty koiran kanssa minnekkään autolla, ja tää onkin eka tälläinen pidempi reissu mitä koiran kanssa tullaan tekemään.

 

Meidän Ressu on kultainen noutaja, joten ei mikään ihan pikkukoira. Sen takia oonkin nyt tutkaillut sitä, minkälaista häkkiä tai turvavyötä sille hankkisi, jotta toi matka menisi mahdollisimman helposti. Tollainen turvavyö olisi kyllä ihan näppärä ja edullinen, mutta epäilen vähän kuinka hyvin toi meidän koiramme oikein pysyisi siinä paikoillaan matkan ajan. Tietty voisin laittaa kaverin takapenkille, joka voisi auttaa sitä jos sillä olisi seuraa. Toinen vaihtoehto mikä mulla on sitten mielessä on jos sille hankkisi ihan kunnollisen kuljetushäkin autoon. Mutta noissa on 2 miinusta. Ne on ensinnäkin kalliimpia kuin turvavaljaat, ja sitten se että ne vie aika paljon tilaa. Miten mahtuu meidän laukut mukaan jos tollanen iso häkki tungetaan autoon, sitä en oikein tiedä.

Kummallakin olisi ne hyvät ja huonot puolet. Tää olis paljon helpompi jos toinen noista vaihtoehdoista olis selvästi parempi kuin toinen 😀 Ite oon vähän nyt kääntymässä ton turvavyön puoleen, mutta täytyy varmaan vähän vielä lukea kuinka käteviä noi oikeasti olisi. Tilan kannalta ja hinnaltaan toi olisi ehdottomasti se parempia vaihtoehto.

Onneksi tässä nyt ollaan aika ajoissa liikkeellä, että ei oo vielä mitään kiirettä. Tietty voisin hakea jostain eläinliikkeestä vaikka jonkun tosi halvan turvavyön koiralle, ja kokeilla sitä tässä lähellä. Jos se on hyvä, niin hankkii sitten sellaisen kunnollisen ja kestävän ja vetää sillä.

Toi vois olla ihan hyvä idea. Noi halvat turvavyöt ei kuitenkaan paljoa maksa, joten testikäyttöön semmoisin voisi kyllä hankkia. Tulis paljon halvemmaksi kuitenkin totakin kautta kuin ostaa tollanen kunnon, metallinen häkki ja säilyttää sitä jossain varastossa sitten aina kun ei tarvii.

Onko jollain teistä lukijoista jotain kokemuksia tai kommentteja näiden vaihtoehtojen suhteen? Onko häkki sen arvoinen, vai pärjääkö tollaisella turvavaljaalla ihan hyvin autossa?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *